vrijdag 25 juli 2008

het is hier zomer

Tussen alle bedrijvigheid in toch nog maar eens een stukje schrijven want we krijgen veel reacties dat we te weinig schrijven. Jullie hebben misschien wel al gezien dat er nieuwe foto's opstaan. Hiervoor willen we toch even Willy bedanken, want die heeft de foto's gemaakt en ervoor gezorgd dat ze op de site kwamen te staan.
Maar de verbouwing verloopt zeer spoedig. De keukens en wasruimte zijn inmiddels klaar en worden al volop gebruikt. Ook zijn de bar en de eetkamer al klaar.
Op dit moment zijn we druk bezig met de buitengevels en de terrassen. De muren van de binnenplaats zijn al voor de eerste keer gespoten en volgende week komen de terras tegels binnen dus dan kunnen we beginnen met bestraten.
We krijgen ook veel hulp uit Nederland. We hebben sinds begin juni continu bezoekers dus dat is wel heel gezellig en het schiet lekker op met het werk. Ook hebben we een maand Mike hier
(dit is de zoon van de zus van Gé). Mike is timmerman en superhandig en verzet hier veel werk.
En het is hier volop zomer. de temperaturen lopen overdag op tot 53 graden in de zon en 46 graden in de schaduw. Dus overdag moet je niet in de zon gaan staan werken. Maar voor de rest maken wij het hier prima.