dinsdag 5 juli 2011

foto shoot JAN

FOTO SHOOT JAN
Afgelopen week hebben we `hoog`bezoek gehad.
We waren via Elizawashere benaderd of we mee wilde werken aan een foto shoot met het maandblad JAN. Er zou een bekende nederlander komen met een fotograaf uit New York en de crew van JAN. Onze locatie was geselecteerd voor de opnames van de foto´s. Jullie snappen wel dat wij dit wel heel graag wilde, want een betere reclame konden we ons niet wensen.
De bekende nederlander was Eva van de Wijdeven. Bekend van de tv serie Adam en Eva, en van Dunya en Daisy.
Op donderdag 30 juni arriveerde heel het gezelschap. Na een korte kennismaking hebben we gezamenlijk geluncht en toen was er tijd voor relaxen voor Eva en Roger (fotograaf) en voorbereidingen treffen door Lydia(visagiste) en Ramona (styliste).
Vrijdag en zaterdag waren voor de foto´s. Het is geweldig om dit allemaal een keer van zo dichtbij mee te maken. Ook Gé is mee op de foto geweest. Ze hadden een man nodig en Gé paste helemaal in de stijl van de foto shoot.
Het waren hele lange dagen, van 6.00 uur ´s morgens tot 1.00 uur ´s nachts . Maar het was een ervaring die we niet hadden willen missen. We hebben hele gezellige dagen met Eva, Roger, Lydia, Ramona en Daniel (assistent)
Het intervieuw met Eva en de foto´s (ook van Gé) komen in JAN nr. 10.