dinsdag 22 januari 2008

Hallo iedereen.
We zijn inmiddels hard aan het werk en af en toe geheel van de buitenwereld afgesloten.
Afgelopen week is onze computer er mee opgehouden, net op de dag dat we zelf internet zouden hebben. toen ging de generator kapot en die kon pas maandag gemaakt worden. En omdat we toen dus geen stroom hadden konden we de telefoons niet meer opladen. Dus we zijn 3 dagen onbereikbaar geweest voor iedereen. Maar ondertussen genieten we wel van het prachtige weer en die stralende zon elke dag. We beginnen al een beetje op een spanjaard te lijken qua huidskleur.
Wat hebben we zoal al gedaan. Gé heeft een plat dak gemaakt van ruim 100 vierkante meter. Op dit dak komt over 2 weken de zonnepanelen te staan voor de zonne-energie. Vanaf dan hebben we voortaan altijd stroom. dus dit had de eerste prioriteit dat snappen jullie wel.
Verder heeft susan een muur van 20 meter lang en 80 cm dik, een 70 cm lager gemaakt.
Nu is Gé met het dak begonnen. Er zitten veel rotte delen in dus er moeten veel gerepareerd worden. Dit valt erg tegen en is meer werk dan we dachten. Maar ook dit komt goed.
Onze sam vermaakt zich ook erg goed. De hele dag spelen met hout en plastic flessen. als wij ´s-avonds het woord bed noemen gaat onze sam al naar boven in zijn bench liggen.
Voor de foto´s moeten jullie nog even geduld hebben. Over 2 weken hebben we een nieuwe computer met internet en dan kunnen we alles gaan bijwerken. Ook gaan we dan sneller en meer reageren op jullie mailtjes. wij vinden dit trouwens erg leuk dus we hopen dat jullie die blijven sturen.
Vele zonnige groetjes uit spanje